Razveselimo klince i uljepšajmo im blagdane

Pomozi promijeniti svijet

09.10.2017.

Blagdani su ono doba godine koje je rezervirano za druženje sa svojim najbližima te za zabavu i uživanje. Ove godine tu sreću nemojte zadržati samo za sebe, već je podijelite i s drugima!

Iako se za blagdane najviše govori o sreći, zabavi, druženju s najmilijima i uživanju u darovima, postoje i oni kojima blagdani nisu toliko ispunjeni veseljem, oni koji to možda neće moći doživjeti. Na nama je da im to ipak omogućimo i malim znakovima pažnje uljepšamo ovo blagdansko doba!

Djeci koja žive u domovima, bez roditelja ili odgovarajuće roditeljske skrbi, su oni koji u ovo doba godine najviše trebaju našu pomoć i podršku i oni su ti s kojima trebamo podijeliti sreću, veselje i smijeh. Uz standardnu mogućnost doniranja financijskih sredstava i resursa domovima, ovih blagdana za djecu možete napraviti i nešto više, nešto posebnije. Ovih blagdana možete ispuniti njihove božićne želje!

Ako želite podijeliti sreću i veselje s drugima te djeci u teškim situacijama uljepšati blagdane, kontaktirajte neki od dječjih domova ili dječjih sela. Raspitajte se o božićnim željama mališana koji tamo žive i pomozite im da dožive Božić prepun radosti, smijeha, sreće i veselja!