Kulturna zbivanja u Zagrebu (29.7. – 4.8.)

Pogledaj kulturna zbivanja

30.07.2019.

Ferragosto Jam (Orahovica, 1. – 5.8.)

Da ljetna zabava nije samo na obali dokazuje ovaj festival sa slavonskom dušom, koji već 12 godina okuplja sve ljubitelje odlične svirke na Orahovačkom jezeru. Najnovije izdanje donosi nastupe Urbana&4, Vojka V, Bareta i Majki, Partibrejkersa, Ede Maajke, Nipplepeoplea, Krankšvestera, Minee i I.Bee te jedinstvene i neponovljive Josipe Lisac. Ako vam spoj rocka, hip hopa, trash klasika devedesetih, generalne ekstravagancije i šatorskog života zvuči kao dobra formula za godišnji odmor, spakirajte torbe i krenite put Slavonije!

Izložba “Između htijenja i realnosti” u MUO (9.7.-18.8.)

Treba vam inspiracija za uređenje doma? Posjetite novu izložbu u Muzeju za umjetnost i obrt, koja donosi pregled najvažnijih primjeraka hrvatske industrije namještaja od 1945. do 1990. godine. “Između htijenja i realnosti” traje do 18.8., što znači da imate dovoljno vremena za upoznavanje najboljih (sada već vintage) komada iz naših tvornica namještaja!

Fuliranje na moru (Tisno, 1. – 4.8.)

Fuliranje je već dobro poznata senzacija na zagrebačkom Adventu, a sada se seli na plavi Jadran. Predivni The Garden Resort u Tisnom poprište je četiri dana prefine hrane i odlične glazbe, tijekom kojih nastupaju Darko Rundek, Detour, Massimo, Kuzma&Shaka Zulu, Bare i Majke te drugi top domaći izvođači. Lokalni restorani pripremat će svoje delicije na pop-up štandovima, tako da uz auditivni možete očekivati i vrhunski gastro užitak!

 

Vizual je preuzet s Ferragosto Jam FB-a https://www.facebook.com/FerragostoJAM/.