Kulturna zbivanja u Zagrebu (27.5.- 2.6.)

Pogledaj kulturna zbivanja

27.05.2019.

The Legend of Ennio Morricone by Ensemble Symphony Orchestra

Rijetko tko nije čuo melodije Ennija Morriconea u nekom od svjetski poznatih filmova, no sada imate priliku čuti njegova remek-djela uživo. Ensemble Symphony Orchestra će 27. svibnja na pozornici koncertne dvorane Lisinski odati počast ovom filmskom skladatelju izvodeći njegove legendarne skladbe iz klasika kao što su Misija, Bilo jednom u Americi, Za dolar više i Malena. Ulaznica još ima u prodaji, zato nemojte propustiti priliku za večer ispunjenu glazbenom i filmskom čarolijom.

Cest is d’Best

Uskoro nam dolazi još jedno izdanje najvećeg uličnog festivala u Hrvatskoj! Cest is d’ Best dovodi glazbu, teatar, cirkus, ples, dječju igru i sportska događanja na sunčane ulice grada Zagreba, kojima će od 29. svibnja do 2. lipnja ludovati više od 500 performera iz Hrvatske, Australije, Finske, Južne Koreje, Španjolske i brojnih drugih zemalja diljem svijeta. Provjerite bogati program na stranici festivala, dođite i prepustite se živahnoj atmosferi ovog jedinstvenog događaja.

Mamma Mia! mjuzikl u Komediji

Legendarni mjuzikl temeljen na hitovima grupe ABBA savršen je recept za večer zabave, smijeha i cupkanja nogom u ritmu zaraznih pop klasika, a još do kraja lipnja možete uživati u jednoj od izvedbi u popularnom kazalištu Komedija. Tko zna, možda vas ova ljubavna priča smještena na predivnom grčkom otoku inspirira za planiranje ljetnog putovanja!