Kulturna zbivanja u Zagrebu (24.6. – 1.7.)

Pogledaj kulturna zbivanja

24.06.2019.

INmusic festival

Kreće još jedno izdanje najpopularnijeg hrvatskog festivala rock i indie glazbe! The Cure, Johnny Marr iz Smithsa, Suede, Garbage, Foalsi, LP i Thievery Corporation predvode fantastičan lineup prepun izvođača koje rijetko kad imamo priliku poslušati u Hrvatskoj, zato obavezno posjetite jarunski Otok hrvatske mladeži do 26. lipnja i uživajte u ovoj vrhunskoj glazbenoj poslastici.

 

Fantastic Zagreb Film Festival na Tuškancu

Ako ste ljubitelj sci-fi filmova, ovaj festival je pravi događaj za vas. Na Fantastic Zagreb festivalu će se od 27.6. do 7.7. prikazivati kultni klasici poput Dr. Strangelove i Aliena, ali i noviji znanstveno-fantastični filmovi iz raznih zemalja diljem svijeta. Projekcije će se održati u predivnom ambijentu Ljetne pozornice Tuškanac, a vlasnici pasa su i više nego dobrodošli da sa sobom povedu svoje čupave ljubimce.

 

Ganz Nove Perforacije

Alternativni festival Ganz Nove Perforacije okuplja nezavisne umjetnike koji se bave suvremenim kazalištem, plesom i performansom. Oni će svoje radove predstaviti zagrebačkoj publici u kazalištima, studijima, parkovima, muzejima i javnim prostorima diljem grada, zato pogledajte što se nudi na programu festivala i upustite se u jedinstven umjetnički doživljaj.