Kulturna zbivanja u Hrvatskoj (20.1. – 26.1.)

Pogledaj kulturna zbivanja

17.01.2020.

Apocalyptica u Tvornici

Prvi veliki zagrebački koncert u 2020. godini bit će onaj Apocalyptice u Tvornici Kulture 20. siječnja. Ako odlučite večer provesti uz poznatu finsku četvorku, osim pjesama s kultnog prvijenca “Plays Metallica By Four Cellos”, čut ćete skladbe s albuma “Cell-O” koji još nije službeno objavljen.

 

Promocija albuma jazz-rock benda Chui

Inovativan jazz bend Chui će 25. siječnja u Boogaloou održati promociju albuma “Iz kapetanovog dnevnika”. Album s referencama na Star Trek, Star Wars i druga djela znanstvene fantastike, a koji miksa jazz i rock s funkom, worldom, punkom i metalom, u dva je mjeseca nakon objavljivanja prikupio nebrojeno komplimenata glazbene kritike. Dođite na koncert i poslušajte ono što su mnogi nazvali novim glazbenim žanrom — chuizmom.

Hip hop natjecanje Art of Motion

Ako ste se zaželjeli plesa i dobre glazbe, dođite na freestyle hip hop natjecanje “Hip hop 2vs2 Battle” u Pogon Jedinstvo 25. siječnja. Plesnom dijelu besplatno se mogu pridružiti svi plesači, a bodrenju svi ljubitelji hip hop kulture. Nakon kvalifikacija suci će izabrati top 8 parova koji mogu osvojiti vrijedne nagrade, a ostali idu kući s novim iskustvom.