Kulturna zbivanja (7.10.-13.10.)

Pogledaj kulturna zbivanja

03.10.2019.

Legendarni Arturo Sandoval u Lisinskom

Jedan od najbriljantnijih jazz glazbenika današnjice 9. listopada održat će koncert u dvorani Vatroslava Lisinskog. Arturo Sandoval za svoj je rad osvojio nagrade Grammy, Billboard i Emmy, a vlasnik je i predsjedničke medalje slobode koju mu je uručio Barack Obama. Posjetite Lisinski i svjedočite dinamičnom nastupu koji je do sada oduševio milijune.

28. Zagrebački maraton

Ako volite trčanje, vjerojatno već znate da će 13. listopada zagrebačke ulice biti zatvorene kako bi trkači Zagrebačkog maratona mogli u miru proći svoju rutu. Oni koji neće sudjelovati, trkače mogu podržati na startu i cilju maratona, Trgu bana Jelačića.

Mjuzikl Aida u kazalištu Komedija

Jedna od najljepših i najtužnijih ljubavnih priča ponovo dolazi u Zagreb. Mjuzikl Aida klasik je suvremene kazališne scene koji se diljem svijeta izveo na tisuće puta te osvojio četiri nagrade Tony. Predložak za mjuzikl bila je Verdijeva Aida, dok ćete u Komediji moći gledati pop adaptaciju iz pera genijalnih Eltona Johna i Tima Ricea.

Chemical Brothers u Zagrebu

Nakon više od 20 godina djelovanja i koncerata održanih na najvećim svjetskim pozornicama, elektro dvojac Chemical Brothers napokon dolazi u Zagreb. Ako ste ljubitelj elektroničke glazbe, 12. listopada budite u Domu sportova jer publiku osim DJ setova očekuje spektakularan vizualni događaj.