Kulturna zbivanja (26.8. – 1.9.)

Pogledaj kulturna zbivanja

26.08.2019.

Motovun film festival u Laubi

Magija Motovuna nastavlja se širiti po hrvatskim gradovima, a od 29. kolovoza uz sponzorstvo Wiener osiguranja filmovi koji su ove godine osvojili srca publike i zaintrigirali stručno oko žirija prikazivat će se u Laubi! Posjetite motovunsko kino u Zagrebu i osim odličnih filmova uživajte u različitim vinima koja će vam sigurno vjerno dočarati duh Motovun film festivala.

Glazbeni festival Dimensions u Puli

Jedan od najcjenjenijih glazbenih festivala u Europi za nekoliko dana počinje u tvrđavi Punta Christo u Puli. Tamo će ujediniti ljubitelje elektronike na pet uzbudljivih dana, a posjetitelji će moći uživati u nastupima zvjezdanih imena poput Jeffa Millsa, Larryja Hearda i Nine Kraviz. Ako ćete se pridružiti festivalu, nemojte propustiti koncert otvorenja u Pulskoj areni na kojem će nastupiti Grammyjem nagrađeni reper Anderson Paak.

Festival Biljke i svirke na Tuškancu

Jedinstveni interaktivni glazbeni festival u svom četvrtom izdanju smjestit će se ispod stoljetnih krošnji jednog od najljepših zagrebačkih parkova. U park šumi Tuškanac od 31. kolovoza moći ćete pronaći par pianina i od 12 do 17 sati testirati svoju vještinu sviranja. Ako ipak želite biti u ulozi gledatelja, posjetite koncerte svaki dan od 17 do 21 sat.