Kulturna zbivanja u Zagrebu (22.7. – 28.7.)

Pogledaj kulturna zbivanja

21.07.2019.

Zagrebački Ekvinocij @ Pula u Zagrebu

Pulski filmski festival počeo je prošli tjedan, a djelić atmosfere možete osjetiti u Zagrebu na projekciji filma Zagrebački ekvinocij. Debitantski film mladog redatelja i scenarista Svebora Mihaela Jelića i producentice Ene Bašić govori o zagrebačkom noćnom životu i novoj generaciji srednjoškolaca. Dođite 25. srpnja u MSU-ovo kino Metropolis i podržite mlade umjetnike.

Izvedba Gornjogradskih coprnica

Rezervirajte petak navečer za šetnju gornjogradskim ulicama i saznajte magičnu povijest grada Zagreba. Na ovoj neobičnoj avanturi susrest ćete žene prozivane vješticama, otkriti kako su čarale i letjele te kako im se sudilo, a usput ćete se moći družiti s coprnicom Sibilom i isprobati najbolji vještičji kolač.

Koncert Skunk Anansie

Britanska rock četvorka Skunk Anansie ovog ljeta slavi 25 godina karijere turnejom na kojoj će promovirati najveće hitove sa svog zadnjeg albuma “25live@25“. Iako ste ih u Zagrebu mogli vidjeti i prije, pjevačica Skin najavila je da će nastup na Šalati biti poseban jer će izvesti i nove pjesme s albuma na kojem su počeli raditi u ožujku.