Kulturna zbivanja (12.8. – 18.8.)

Pogledaj kulturna zbivanja

10.08.2019.

Program Ljetnog kina Tuškanac

U sklopu programa “Motovun u Zagrebu” i “Najbolje od Dana europskog filma” kino Tuškanac posjetiteljima nudi projekcije kvalitetnih naslova hrvatske i europske produkcije. Do 14. kolovoza u zagrebačkom kultnom kinu moći ćete pogledati nizozemski triler “Otmica Heineken”, francuski krimić “Partneri” i pustolovni austrijski film “Moj najbolji neprijatelj”.

Eros Ramazzoti u Opatiji

Talijanski glazbeni genije Eros Ramazzoti 15. kolovoza dolazi u Opatiju gdje će promovirati novi album “Vita ce n’è”, ali i zabaviti publiku svojim najpoznatijim hitovima. Većina ulaznica već je rasprodana, stoga požurite ako se želite pridružiti glazbenom spektaklu na Ljetnoj pozornici Festivala Opatija.

Izložba Mirjane Vodopije “Lutajući krajolik”

Ovih dana Muzej suvremene umjetnosti postao je dom radova Mirjane Vodopije, dobitnice brojnih nacionalnih i međunarodnih likovnih nagrada. Izložba otvorena do 18. kolovoza predstavit će tridesetak radova na temu pejzaža u kojima je umjetnica pokušala prikazati nadrealistička zbivanja iz svoje podsvijesti i djetinjstva.

Koncert Fatboy Slima u Šibeniku

Fatboy Slim, jedan od najpoznatijih svjetskih DJ-eva, nastupit će u Šibeniku 17. kolovoza u sklopu Projekta Vojarna. Poznati glazbeni producent popularizirao je tzv. big beat, a za svoj rad osvojio je prestižne svjetske glazbene nagrade, poput Grammyja i MTV Awarda. Pridružite li se koncertu, uz nastup Fatboyevog benda očekuje vas i impresivan audio-vizualni show.