Kulturna zbivanja (11.11.-17.11.)

Pogledaj kulturna zbivanja

06.11.2019.

Interliber

Zagrebački velesajam od 12. do 17.11. otvara svoja vrata svim ljubiteljima knjiga jer počinje 42. Interliber. Najveća književna manifestacija u Hrvatskoj ove će godine ugostiti 350 izlagača, a osim proučavanja zanimljivih knjiga moći ćete sudjelovati u pub kvizovima, predstavljanju novih naslova, druženju s poznatim književnicima, aukcijama rijetkih knjiga i drugim aktivnostima.

 

11. Zagreb Jazz Festival

Ovogodišnji Zagreb Jazz Festival u Hrvatsku dovodi najbolje svjetske jazz svirače, a uz klasične note na festivalu ćete moći slušati i afro-rock groove. Zaputite se u Tvornicu kulture 17.11. na koncert “afričkog Jimija Hendrixa” Bassekoua Kouyatea ili izaberite neki od drugih koncerata.

 

Massimo u Slavonskom Brodu i Osijeku

Pridružite se Massimovoj turneji Vještina Boutique i uživajte u najvećim hitovima popularnog hrvatskog pjevača. Povod turneje je 15 godina od nastanka Vještine, jednog od najpopularnijih djela koje je obilježilo Massimovu karijeru. Glazbena poslastica održat će se u Kazališno-koncertnoj dvorani Ivane Brlić Mažuranić u Slavonskom Brodu 15.11. i dvorani SportHouse u Osijeku 16.11