Donesimo smijeh u bolnice uz Crvene Nosove

Pomozi promijeniti svijet

09.10.2017.

Podržite klaunovedoktore i omogućite im da nastave uveseljavati mališane koji se nalaze na liječenju u bolnicama.

Intenzivni tretmani humorom jedan su od najboljih načina za tjeranje tuge, straha i boli te uveseljavanje klinaca koji se nalaze na dugotrajnom lječenju u bolnicama. Klaunovidoktori su pravi specijalisti baš za to. Oni svojim humorom i pozitivnim pogledom na svijet u bolnice donose salve smijeha i životne radosti te pomažu mališanima lakše prebroditi odvojenost od obitelji, teška liječenja i terapije.

Djeca se u bolnicama nalaze u teškim položajima – dijelom zbog oboljenja, a dijelom zbog bolničkog okruženja koje kod njih može izazvati strah, nepovjerenje i potrebu za aktivnostima koje će im zaokupiti pažnju. Crveni Nosovi svojim posjetima, kreativnim radionicama, zabavnim predstavama i cirkuskim igrama, mališane uvode u svijet neprekidne zabave, smijeha, veselja i radosti, a sada im u tome možete pomoći i vi.

Ako želite podržati rad Crvenih Nosova i pomoći im da bolnice pretvore u sretnija i ugodnija mjesta za male pacijente i njihove obitelji, posjetite njihovu službenu internetsku stranicu i postanite Smjehonoša, jer kad možete donijeti osmijeh tamo gdje je tuga, strah i bol, taj osmijeh postaje misija, motivacija i nagrada!