Dajmo mališanima šansu i ispunimo im želje

Pomozi promijeniti svijet

09.10.2017.

Pružimo pomoć djeci i osigurajmo im bolje uvjete života i školovanja.

Ponekad je najljepše pomoći nekome, a ove udruge to rade svaki dan. Pomozite im uljepšati živote naših najmlađih sugrađana.

Mali zmaj

Društvo za poboljšanje kvalitete života siromašne i nezbrinute djece Mali zmaj djeluje od 2010. godine, a usrećilo je već tisuće mališana. Ova inicijativa provodi brojne programe, a donirati im se mogu materijalna ili financijska sredstva. Materijalne donacije koje trenutno prikupljaju su trajne namirnice, higijenske potrepštine, pelene, odjeću za mušku djecu od 4-16 godina, ljetnu obuću, školski pribor i povratne boce koje mijenjaju za novac i kupuju ono što je najpotrebnije.
Za sve informacije obratite im se putem Facebook stranice ili e-maila info@malizmaj.hr.

Krijesnica

Udruga Krijesnica se od 2000. godine bavi pružanjem pomoći djeci i obiteljima suočenim s malignim bolestima, s misijom unapređivanja njihove kvalitete života.
Njihovom vrijednom cilju možete donirati na krijesnica.hr/donacije, a ukoliko imate želju osobno sudjelovati u djelovanju ove udruge, prijavite se za volontiranje.

Djeca prva

Udruga Djeca prva godinama radi s djecom, mladima i obiteljima, naročito onima koji žive u rizičnim uvjetima. Osmišljavaju i provode psihosocijalne i edukativne programe koji se temelje na potrebama djece i mladih, a s ciljem osiguravanja uvjeta za siguran i cjelovit razvoj djece.