Najpopularnije besplatne radionice u Zagrebu

Otkrij moć znanja

09.10.2017.

Posjetite neku od dostupnih radionica i otkrijte svoju novu zanimaciju.

Besplatne edukacije i radionice jedan su od najboljih, najzabavnijih i najlakših načina da se uključite u novu aktivnost ili otkrijete novi hobi. Pogledajte neke od radionica i edukacija koje su vam dostupne u Zagrebu!

Kreativne radionice za djecu i odrasle

Dom kulture Prečko svakog tjedna organizira brojne radionice kojima je cilj razviti kreativnost kod djece i odraslih. Ovdje vas očekuju razne glazbene, plesne i umjetničke radionice na kojima ćete se dobro zabaviti i naučiti mnoštvo zanimljivih vještina.

Vježbe disanja i meditacije

Ako se želite opustiti te postići sklad duha i tijela, to možete napraviti na Pranayama vježbama disanja i meditacije koje organizira Shakti Centar. Ove se besplatne vježbe održavaju svakog utorka u prostorijama centra, koji se nalazi na adresi Ljubljanica 45.

Radionice Potepuha iz Zagreba

Potepuhi iz Zagreba organizacija su koja aktivno radi na provođenju raznih zabavnih programa, radionica, edukacija i aktivnosti za djecu i mlade. Među njihovim programima pronaći ćete mnoštvo radionica vezanih uz glumu, ples, glazbu, govorništvo i učenje stranih jezika.

Drumtidam radionice

Ako želite vidjeti koje su vam sve aktivnosti dostupne u Zagrebu, najbolje je da posjetite portal Drumtidam. Tamo ćete pronaći apsolutno sve, od radionica za djecu i odrasle na kojima ćete razviti svoju kreativnost do raznih edukacija na kojima možete naučiti mnogo zanimljivih i novih stvari o drugim kulturama i povijesti.